loading...

Een goed huisstijl- en logo ontwerp

waarom een onderscheidende visuele identiteit zo belangrijk is

Een sterk logo ontwerp is simpel, onderscheidend en sluit goed aan bij het bedrijf en haar doelgroep. Maar bovenal moet het een herkenbaar beeldmerk zijn. Iets wat mensen onthouden omdat het onderscheidend is. Met een sterke huisstijl zet je je bedrijf op de kaart. 

Zorg voor een steengoede huisstijl

Een logo en daarbij horende huisstijl zijn het uithangbord van je bedrijf. Dit is de kapstok waar veel van de uitstraling op gebaseerd wordt. Onderschat een huisstijl niet en zorg voor een onderscheidend logo en visuele identiteit.

Schetsen van logo's
Schetsen van logo’s

Hoe kom je tot een goed logo ontwerp?

Al jaren ontwerp ik diverse uitingen. Dit gaat van logo’s tot websites en van brochures tot binnen- en buitenreclame. Het ontwerpen van een logo blijft een van de gaafste uitdagingen. Het begint, na een goed gesprek, met schetsen en een eerste concept presentatie. Van daaruit gaan we samen voor het beste ontwerp van een supertoffe visuele identiteit!

De huisstijl wordt toegepast op diverse items: een visitekaartje, briefpapier maar natuurlijk ook online. Het is uiteraard belangrijk dat je visuele identiteit ook op een website of een app goed werkt en herkenbaar is. Dus ben je op zoek naar iets wat er wél gaaf en onderscheidend uitziet? Hier moet je zijn voor een vet logo-ontwerp en een steengoede huisstijl.